0

Έμειναν στην ιστορία ως οι πιο επικίνδυνοι γκάνγκστερ, ένας καθόλου τιμητικός τίτλος βέβαια, αν και πολλοί στην πορεία θέλησαν να τους μιμηθούν!



  • O John Dillinger, έζησε τα νεανικά του χρόνια στη φυλακή και κατάφερε να δραπετεύσει χρησιμοποιώντας ένα ξύλινο όπλο! Πραγματοποίησε πολλές ένοπλες ληστείες και 4 από αυτές ήταν σε αστυνομικά τμήματα!

  • Ο Roy Demeo, της οικογένειας των Gambino. Συνήθιζε να τεμαχίζει τα πτώματα πριν τα πετάξει και σκότωσε εκατοντάδες άτομα!

  • Ο Sammy "The Bull" Gravano. Πραγματοποίησε επίσης πολλές ένοπλες ληστείες αλλά "έχτισε" τη φήμη του όταν πραγματοποίησε βίαιο χτύπημα κατά του φίλου του και παλιού αφεντικού του Paul Castellano, όπου τον πυροβόλησαν 46 φορές!

  • Ο Salvatore "Toto" Riina. Έσπασε την παράδοση των Σικελών που κρατούσαν τη βία όσο χαμηλότερα μπορούσαν και δεν φοβήθηκε καθόλου να χύσει αίμα! Ο Ρίνα δεν δίστασε να σφάξει δικαστές, αστυνομικούς, μάρτυρες για να στείλει μήνυμα στις αρχές που τον έψαχναν!

  • Ο Albert Anastasia της οικογένειας των Gambino επίσης! Έγινε γνωστός με το όνομα ο "τρελός με το καπέλο" και αυτός με τη συμμορία του ήταν γνωστοί με το όνομα "Murder inc", παρακλάδι του μεγαλύτερου συνδικάτου "Enforcemed arm". Οι αρχές πιστεύουν πως ήταν υπεύθυνος για 600 βίαιους φόνους!

  • Ο Pablo Escobar, ήταν ανελέητος και αποτελεσματικός Είχε δύο επιλογές, δωροδοκούσε και όποιον αρνιόταν την δωροδοκία τον σκότωνε! Είναι υπεύθυνος για εκατοντάδες φόνους αστυνομικών και ανθρώπων του νόμου!

  • Ο Charles "Lucky" Luciano ήταν πολυάσχολος και διεθνούς βεληνεκούς. Τυχερά παιχνίδια, τζόγος, τοκογλυφία, εκβιασμοί και ναρκωτικά. Ήταν βέβαια της παλιά σχολής και σκότωνε με άνεση όποιον μιλούσε στις αρχές ακόμα και αν ήταν φίλος του ή συνεργάτης του!

  • O Al Capone, έκανε περιουσία κάνοντας λαθρεμπόριο αλκοόλ την εποχή της ποτοαπαγόρευσης και έφτανε στα άκρα για να κερδίσει δύναμη! Έδωσε το παράγγελμα για 8 δολοφονίες "συναδέλφων" οι οποίες έμειναν στην ιστορία ως η "άγρια δολοφονία την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου"

  • Ο John Gotti της οικογένειας των Gambino και αυτός! Στα 21 του μόλις είχε διαπράξει επιθέσεις και είχε κλέψει πολλά αυτοκίνητα! Λίγο πιο μετά βέβαια το βιογραφικό του άνθισε καθώς στα 45 του έγινε ο επικεφαλής του επικίνδυνου συνδικάτου των Cambino!

  • Ο Richard "Ice Man" Kuklinsky της οικογένειας των Gambino και αυτός! Οι περισσότεροι γκάνγκστερ σκοτώνουν για λεφτά ή εξουσία. Ο Richard σκότωνε επειδή του άρεσε, ήταν ξεκάθαρα ψυχοπαθής! Σκότωσε πάνω από 200 και παραδέχτηκε με θράσος ότι απολάμβανε να τους βλέπει να υποφέρουν πριν πεθάνουν!

Δημοσίευση σχολίου

 
Top