0

Έλα παραδέξου το, έχεις πει και εσύ αυτά τα ψέματα στην κοπέλα σου!


Ποια σχέση δεν περιλαμβάνει έστω και ένα ψέμα ακόμη και αν είναι ένα μικρό, τόσο δα! Όποιος πιστεύει το αντίθετο, μόλις είπε το πρώτο ψέμα! Επειδή όμως ο ιδανικός κόσμος δεν υπάρχει, και τα ζευγάρια δεν λένε απόλυτα την αλήθεια ούτε ακριβώς όσα όλα σκέφτονται, ας δούμε ποιο είναι το... top 8 των ψεμάτων.


Η κλασσική ατάκα, «Δεν είναι αυτό που νομίζεις»
Ενδεχομένως η μοναδική φράση που τη στιγμή που ξεστομίζεται αμέσως παρεξηγείται. Ο λόγος; Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι «αυτό το οποίο νομίζει» είναι πέρα για πέρα αλήθεια.


Αν θέλουμε να τελειώνουμε... «Χρειάζομαι λίγο χρόνο ή καλύτερα χώρο»
Η παραπάνω φράση «ζητωκραυγάζει» ψέμα. Λέγεται συνήθως σε χρονικές περιόδους λίγο μετά από το αρχικό στάδιο της σχέσης και… φωνάζει ότι ο σύντροφός σας είτε δεν είναι σε φάση για κάτι πιο μόνιμο είτε δεν του αρέσετε όσο στην αρχή. Σε ακραία περίπτωση, θέλει πίσω την πρώην του (δυστυχώς)!
Όταν δεν θέλουμε να δώσουμε λογαριασμό... «Δεν είχα σήμα» ή «Δεν είχα μπαταρία»
Οι κλασσικές απαντήσεις από τότε που εφευρέθηκε το κινητό, χρησιμοποιούνται ανεξαρτήτως περίστασης για να δικαιολογήσουν την αδυναμία απάντησης στην κλήση του συντρόφου και συνήθως καμουφλάρουν σκηνικά όπως pro με φίλους, έξοδο για ποτάκι με φίλο ή ακόμη χειρότερα την βαρεμάρα του συντρόφου να σηκώσει το τηλέφωνο.


Οι φίλοι σου είναι πολύ συμπαθητικοί
Ας μην είμαστε καχύποπτοι, κάτι τέτοιο δεν είναι παράλογο να συμβαίνει και ο άνθρωπος που το λέει να το εννοεί κιόλας. Από την άλλη, η φράση αυτή μπορεί να μεταφραστεί σε «Οι φίλοι σου είναι βαρετοί ή αντιπαθητικοί ή εκνευριστικοί ή αχώνευτοι».


Είμαι στον δρόμο, έχω μπλέξει στην κίνηση
Ατάκα που παίζει για κάθε ενδεχόμενο, είτε φιλική είτε ερωτική είτε επαγγελματική σχέση. Και φυσικά αποτελεί το top ψέμα των ανδρών! Μην ψαρώνετε, δεν έχει μπλέξει στον δρόμο και δεν είχε καθόλου κίνηση. Μάλλον δεν έχει καν ξεκινήσει ακόμη για το ραντεβού ή για το σπίτι, όπου κάποια/ κάποιος τον περιμένει.


Μου αρέσεις όπως και αν είσαι
Ε όχι! Σίγουρα μα σίγουρα αποκλείεται να του αρέσετε όπως και αν είστε. Δηλαδή αν φτάσετε 100 κιλά ή κοιμάστε με τα ρόλεϊ θα του αρέσετε; Δεν νομίζω. Αυτό είναι ψέμα που το χρησιμοποιούν συνήθως για να απαλλαγούν από την ερώτηση «Μου πάει αυτό το φόρεμα;» ή «Μωρό μου πάχυνα;» Και φυσικά η φράση αυτή είναι καταδικασμένη να παρεξηγηθεί! Ο λόγος; Στο 98% των περιπτώσεων εκείνη που κάνει την ερώτηση για να λάβει την παραπάνω απάντηση έχει πάρει στην καλύτερη περίπτωση δέκα κιλά.


Έχω πονοκέφαλο
Αποτελεί την νούμερο ένα δοκιμασμένη δικαιολογία για το γυναικείο φύλο, σε περιπτώσεις που το σεξ φαντάζει σκάψιμο ή κάτεργα. Συνήθως παρατηρείται σε ζευγάρια τα οποία είναι αρκετά χρόνια μαζί σε σημείο που η σεξουαλική συνεύρεση είναι πιο σπάνια.


Είσαι η καλύτερη που είχα ποτέ
Ατάκα που μπορείτε να την απολαύσετε στα πρώτα στάδια της σχέσης! Με την φράση αυτή ο σύντροφος σας προσπαθεί να κερδίσει την εύνοιά σας. Φυσικά, δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο η φράση να είναι αληθής, αλλά συνήθως έχει την ίδια δόση αλήθειας όσο και το «έχω πονοκέφαλο αγάπη μου».


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

 
Top